Ένα πρωτοποριακό ιχθυοπωλείο

βάζει το ψάρι στη διατροφή μας!

Τα ψάρια αποτελούν μια υγιεινή τροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα, ενώ τα λιπαρά ψάρια είναι ακόμη πιο πλούσια σε Ω3 και το λίπος τους είναι ωφέλιμο, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ζωικές τροφές. Εντούτοις, ενώ όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της διατροφής με ψάρια, το καθάρισμα από αγκάθια, λέπια και κόκαλα, το ψήσιμο, οι μυρωδιές του τηγανίσματος, το κόστος αλλά και η ανασφάλεια για τη φρεσκάδα τους μας αποτρέπουν από το να τα απολαμβάνουμε όσο συχνά θα έπρεπε.

Το “ΨΨΨαράκι” δημιουργήθηκε για να δώσει λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα και να φέρει τα ψάρια στην καθημερινή μας διατροφή. Οι ψαράδες μας φέρνουν καθημερινά τα πιο φρέσκα ελληνικά ψάρια από τα καΐκια και τις αγορές που συνεργαζόμαστε. Έτσι, στο “ΨΨΨαράκι” θα βρείτε ολόφρεσκα προϊόντα άριστης ποιότητας και στις καλύτερες τιμές, γεγονός που αποδεικνύεται από τη μεγάλη κατανάλωση που έχουμε και τους δεκάδες ενθουσιασμένους πελάτες που επισκέπτονται καθημερινά το κατάστημά μας.

Εκτός από νωπά και καθαρισμένα, τα ψάρια που επιλέγετε μπορούμε να τα ψήσουμε ή να τα τηγανίσουμε, με μια συμβολική χρέωση, μικρότερη από το ρεύμα, το λάδι αλλά και… τον κόπο σας. Ακόμα, για όσους από εσάς δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση να το σκεφτείτε και να παραγγείλετε από νωρίς, διαθέτουμε έτοιμα μαγειρεμένα, ψημένα και τηγανισμένα ψάρια ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα την ώρα που θέλετε να τα απολαύσετε. Τέλος, για εσάς που θέλετε να μαγειρεύετε μόνοι σας το φαγητό σας και να το σερβίρετε ζεστό στους αγαπημένους σας, παρέχουμε συνταγές με οδηγίες για το μαγείρεμα, με καθαρισμένα και κομμένα όλα τα υλικά που χρειάζονται, συσκευασμένα σε κατάλληλες συσκευασίες ώστε να προστατεύονται και να διατηρούνται φρέσκα.

Φυσικά, για όλα τα παραπάνω υπάρχει και η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας με delivery, απλά πατώντας εδώ.

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ